Må Jeg Virkelig Trenger Å Rense Windows

Share

Og det er at i tilfelle vi kan bruke en funksjonalitet som er integrert i Windows 10 selv kalt Feilsøk. Som du kan forestille deg, refererer dette til forskjellige deler av operativsystemet, så det igjen har et gyldig alternativ for Windows Update. Derfor er det første vi gjør å åpne systemet kontroll Panel . For eksempel kan du kjøre et bestemt program eller utføre en oppgave som mislykkes mens du bruker Windows 10 normalt. Ved å operere last ned binkw32.dll i sikker modus kan du finne årsaken til den uregelmessige oppførselen, som vanligvis er en problematisk maskinvaredriver eller en bakgrunnstjeneste. Blant mange andre ting vil denne sikre modusen vi snakker om hjelpe oss med å installere oppdateringer herfra.

  • For å være på den sikre siden, anbefaler han å la fagfolk undersøke det.
  • Også til dette operativsystemet ble en 8.1-oppdateringer utgitt sist torsdag.
  • Vi hjelper deg med å hente inn tilbud fra ulike forsikringsselskap.
  • Siden fukt kan vandre langt i betongen, kan det være utfordrende å finne ut hvor den kommer fra.

Auslogics Registry Cleaner er den eneste appen på denne listen som bare renser registret. Det faktum at det bare fokuserer på en oppgave, kan være hvorfor det er så effektivt. Og uten andre funksjoner å jonglere, er ARC omtrent like enkelt som det blir når det gjelder brukervennlighet. Hvis systemet ditt er gammelt, du kan få en ytelse økning fra å rydde opp registret. Det kan også være nyttig hvis du har en treg HDD. Eller det kan bare gjøre systemet ditt føle raskere gjennom placebo. Men selv om det bare er en placebo, er de opplevde gevinene verdt.

Gi Pc

Derfor, som du kan forestille deg, er viktigheten av den avgjørende for utstyret vi bruker på daglig basis. Til alt dette kan vi legge til at hver gang vi installerer et program, legges det til en rekke oppføringer og instruksjoner her. En av de beste applikasjonene for rengjøringssystemRegisteret regnes som AusLogics BoostSpeed. Programmet er gratis, og når det gjelder kvaliteten på arbeidet, går mange av sine betalte konkurrenter. Alt dette bidrar til at datamaskinen din begynner å jobbe mye “raskere”.

Aktiver Windows Installer I Sikkermodus For Å Fjerne Apper

For å gjøre dette, sette innstillingene for skanning i ruten til venstre. Det er best å sette en hake i nettleseren, og alle deler av harddisken. Når du får jobben gjort, se på høyre side av vinduet. Klikk på den, og deretter vente på resultatene. Det gjenstår bare å klikke på “Clear” og deretter se på resultatet.

Den har også en funksjon for å søke og slette registernøkler for hånd (for eksempel du er infisert med et virus og fjerningsprosessen innebærer en bestemt registernøkkel). Her viser vi deg enkle tweaks som å aktivere det mørke temaet eller skjule mappene. Men hvis du er som de fleste, vet du ikke hva registret er. Disse registrene opptar en plass inne i datamaskinen og gjør det tregere å starte opp, og derfor er det viktig å rengjøre denne typen regelmessig. I det øyeblikket begynner disse tingene å skje, det er når du skal rense Windows 7 -registret.

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment